Τι να κάνετε στις βίλες Θέα και Σουζάνα

Και οι δυο βίλες μαζί, μπορουν να φιλοξενίσουν μέχρι 12 άτομα.

Η «Θέα» και η «Σουζάνα» είναι ιδανικές για διοργάνωση γάμων και άλλων οικογενειακών εορτασμών. Δεν ήταν λίγα τα ζευγάρια που τις επέλεξαν για να γιορτάσουν τους γάμους τους, τα τελευταία χρόνια! Οι δύο οικίες, η θέα και ο υπέροχος καιρός της Κρήτης συνδυάζονται τέλεια και προσφέρουν την πιο ονειρεμένη τοποθεσία για τις ξεχωριστές αυτές μέρες.

Το Πάσχα είναι μία εξαιρετική εποχή για να επισκεφθείτε την «Θέα» ή τη «Σουζάνα». Οι γιορτές της Ορθοδοξίας, αυτήν την εποχή του χρόνου, είναι εμπειρία ζωής! Η Ελλάδα ακολουθεί το Ιουλιανό ημερολόγιο και, για το 2015, το Ορθόδοξο Πάσχα πέφτει την Κυριακή, 12 Απριλίου.

Για τους πιο δραστήριους επισκέπτες, και οι δύο οικίες αποτελούν ιδανική βάση για περιπάτους και εξερεύνηση της γύρω περιοχής. Η Κρήτη είναι διάσημη για τα άνθη και την πανίδα της, και πολλοί πεζοπόροι θεωρούν ότι η «Θέα» και η «Σουζάνα» βρίσκονται σε ιδανική τοποθεσία για διακοπές στην Κρήτη.

Μαζί, οι δύο οικίες κοιμίζουν άνετα μέχρι και 10 άτομα. Εάν σκέφτεστε να πάτε διακοπές με την οικογένεια ή με φίλους, η «Θέα» και η «Σουζάνα» είναι η ιδανική επιλογή.

Εξάλλου και οι δύο οικίες είναι ό,τι πρέπει για χαλάρωση σε μία πανέμορφη τοποθεσία, από την οποία δεν χρειάζεται να απομακρυνθείτε για να καλύψετε καμία απολύτως ανάγκη! Γιατί όχι;

Βίλα Σουζάνα
λεπτομέρειες