Τι να κάνετε στην Βίλα Θέα

Η βίλα μπορεί να φιλοξενήσει μέχρι 7 άτομα.

Η «Θέα» είναι ιδανική για διοργάνωση γάμων και άλλων οικογενειακών εορτασμών. Δεν ήταν λίγα τα ζευγάρια που τις επέλεξαν για να γιορτάσουν τους γάμους τους, τα τελευταία χρόνια! Η βίλα και ο υπέροχος καιρός της Κρήτης συνδυάζονται τέλεια και προσφέρουν την πιο ονειρεμένη τοποθεσία για τις ξεχωριστές αυτές μέρες.

Το Πάσχα είναι μία εξαιρετική εποχή για να επισκεφθείτε την «Θέα». Οι γιορτές της Ορθοδοξίας, αυτήν την εποχή του χρόνου, είναι εμπειρία ζωής! Η Ελλάδα ακολουθεί το Ιουλιανό ημερολόγιο και το Ορθόδοξο Πάσχα.

Για τους πιο δραστήριους επισκέπτες, και η οικία αποτελει ιδανική βάση για περιπάτους και εξερεύνηση της γύρω περιοχής. Η Κρήτη είναι διάσημη για τα άνθη και την πανίδα της, και πολλοί πεζοπόροι θεωρούν ότι η «Θέα» βρίσκεται σε ιδανική τοποθεσία για διακοπές στην Κρήτη.

Η βίλα κοιμίζει άνετα μέχρι και 7 άτομα. Εάν σκέφτεστε να πάτε διακοπές με την οικογένεια ή με φίλους, η «Θέα» είναι η ιδανική επιλογή.

Εξάλλου είναι ό,τι πρέπει για χαλάρωση σε μία πανέμορφη τοποθεσία, από την οποία δεν χρειάζεται να απομακρυνθείτε για να καλύψετε καμία απολύτως ανάγκη! Γιατί όχι;