Γάμοι στις Βίλες Θέα

Αν σκέφτεστε έναν γάμο στην Κρήτη, τότε οι βίλες Thea και Susanna είναι η ιδανική τοποθεσία. Σε ένα περιβάλλον με κήπο με τριανταφυλλιές και γιασεμί, η τελετή μπορεί να διεξαχθεί στην εξωτερική πέργκολα με θέα στον κόλπο της Σούδας. Αυτό είναι το πιο ρομαντικό και λαμπερό σκηνικό για την πιο σημαντική μέρα.

  • Οι συγγενείς και οι φίλοι σας μπορούν να καθίσουν στον κήπο και να παρακολουθήσουν την τελετή μέσα στη λιακάδα.
  • Το γαμήλιο τραπέζι και οι λοιποί εορτασμοί μπορούν να γίνουν στην «Θέα» και την «Σουζάνα» ή σε μία από τις τοπικές ταβέρνες, οι οποίες απέχουν λίγα λεπτά με τα πόδια. Αυτό είναι ιδανικό εάν θέλετε ένα καλόγουστο γαμήλιο πάρτι χωρίς κανείς να χρειαστεί να οδηγήσει!
  • Μπορείτε να διοργανώσετε οι ίδιοι τον γάμο σας. Εναλλακτικά, μπορούμε να σας συστήσουμε έναν προσωπικό μας φίλο, επαγγελματία διοργανωτή γάμων με 30 χρόνια εμπειρίας.
“Έχουμε μείνει στην «Θέα» πολλές φορές. Μας αρέσει τόσο πολύ που την διαλέξαμε για να κάνουμε τον γάμο μας! Η «Θέα» είναι τόσο όμορφη επειδή βρίσκεται πάνω στον λόφο της Απτέρας και βλέπει όλο τον κόλπο της Σούδας. Ο Μανώλης, ιδιοκτήτης της «Θέας» και της διπλανής οικίας, της «Σουζάνας», είναι ένας πολύ γενναιόδωρος οικοδεσπότης που πάντα μου λέει «σαν στο σπίτι σου, Marcus”. Marcus Russell. Οκτώβριος 2014.