Βίλα Θέα στα Μεγάλα Χωράφια Χανίων, Κρήτη

Ανάμεσα σε αρωματικές τριανταφυλλιές, πικροδάφνες και γιασεμιά, στέκεται περήφανα η πέτρινη οικία «Θέα», που χαρίζουν μοναδική θέα, που κόβει την ανάσα. Από την πλευρά του Βορρά απλώνεται η θάλασσα και το μεγαλύτερο φυσικό λιμάνι της Μεσογείου, ο κόλπος της Σούδας, ενώ στην νότια πλευρά ορθώνονται τα Λευκά Όρη.

Η «Θέα» βρίσκεται στην ανατολική πλαγιά του χωριού Μεγάλα Χωράφια, πολύ κοντά στην αρχαία πόλη Απτέρα, και προσφέρει στους επισκέπτες μία αυθεντική γεύση του Κρητικού τρόπου ζωής.

Η οικία είναι χτισμένη σύμφωνα με την Κρητική παράδοση και συντηρημένη με την αγάπη και την φροντίδα του ιδιοκτήτη τους, του Μανώλη, ο οποίος είναι έφορος στο Αρχαιολογικό Μουσείο Χανίων και κατοικεί σε κοντινό διαμέρισμα.

Η «Θέα» είναι μία μικρή επιχείρηση. Ο Μανώλης θα κάνει ό,τι χρειάζεται για να σας εγγυηθεί μία ασφαλή και απολαυστική διαμονή. Στην οικία υπάρχει ένα βιβλιοδετημένο έντυπο με πληροφορίες για την γύρω περιοχή, τις παραλίες, τα εστιατόρια, τις τοπικές εκδηλώσεις κλπ. Για οποιαδήποτε άλλη πληροφορία ή διευκρίνιση ρωτήστε τον Μανώλη.

Ειδικές Προσφορές
περισσότερα