Βίλα Θέα &
Βίλα Σουζάνα στα
Μεγάλα Χωράφια
Χανίων, Κρήτη

Ανάμεσα σε αρωματικές τριανταφυλλιές, πικροδάφνες και γιασεμιά, στέκονται περήφανα οι πέτρινες οικίες «Θέα» και «Σουζάνα», και χαρίζουν μοναδική θέα, που κόβει την ανάσα. Από την πλευρά του Βορρά απλώνεται η θάλασσα και το μεγαλύτερο φυσικό λιμάνι της Μεσογείου, ο κόλπος της Σούδας, ενώ στην νότια πλευρά ορθώνονται τα Λευκά Όρη.

Η «Θέα» και η «Σουζάνα» βρίσκονται στην ανατολική πλαγιά του χωριού Μεγάλα Χωράφια, πολύ κοντά στην αρχαία πόλη Απτέρα, και προσφέρουν στους επισκέπτες μία αυθεντική γεύση του Κρητικού τρόπου ζωής.

Οι δύο οικίες είναι χτισμένες σύμφωνα με την Κρητική παράδοση και συντηρημένες με την αγάπη και την φροντίδα του ιδιοκτήτη τους, του Μανώλη, ο οποίος είναι έφορος στο Αρχαιολογικό Μουσείο Χανίων και κατοικεί σε κοντινό διαμέρισμα.

Η «Θέα» και η «Σουζάνα» είναι μία μικρή επιχείρηση. Ο Μανώλης θα κάνει ό,τι χρειάζεται για να σας εγγυηθεί μία ασφαλή και απολαυστική διαμονή. Σε κάθε οικία υπάρχει ένα βιβλιοδετημένο έντυπο με πληροφορίες για την γύρω περιοχή, τις παραλίες, τα εστιατόρια, τις τοπικές εκδηλώσεις κλπ. Για οποιαδήποτε άλλη πληροφορία ή διευκρίνιση ρωτήστε τον Μανώλη, την Sue ή την Άννα.

Γάμος στις Βίλες Θέα
περισσότερα
Ειδικές Προσφορές
περισσότερα